پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است
جزییات اولین جلسه شورای عالی کار در دولت سیزدهم

وزیر کار: بن کارگری به صورت نقدی پرداخت می‌شود

عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در اولین جلسه‌ی شورای عالی کار موضوعاتی در ارتباط با غیر نقدی شدن بن کارگری مطرح شد که البته به تصویب نرسید و همچنان بن کارگری به صورت نقدی پرداخت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اولین جلسه‌ی شورای عالی کار در دولت سیزدهم گفت: نمایندگان دولت در جلسات گذشته‌ی هیات دولت تعیین شدند که وزیر صنعت، معدن و تجارت و یکی از کارشناسان خبره‌ی این حوزه آقای دوستعلی هستند برای عضویت در شورای عالی کار انتخاب شدند.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این‌که شورای عالی کار ۳ جانبه است بیان کرد: دولت، نمایندگان کارگری و نمایندگان کارفرمایی قرار است که به موضوعات جامعه کار و تولید بپردازند و ما این وعده را دادیم که به صورت ماهانه این جلسه برگزار شود و موضوعات روز جریان تولید و مسائل کارگران و کارفرمایان بررسی و بحث شود.

عبدالملکی با بیان این‌که ما به عنوان دولت تلاش می‌کنیم به هر دو گروه خدمات‌رسانی کنیم اظهار کرد: در این جلسه دو سیاست اساسی و اصلی را در دولت سیزدهم پیگیری می‌کنیم که سیاست اول افزایش سود‌آوری تولید و مقابله با سودآوری فعالیت‌های غیر مولد است منظور ما از تولید صرفا صنعت نیست، چون تولید در کشاورزی، صنعت و خدمات است.

وی افزود: اگر سودآوری در بخش تولید افزایش پیدا کند به صورت خودکار رفاه همه افزایش پیدا می‌کند و کارگران می‌توانند درآمد دیگری داشته باشند افزایش تولید باعث کنترل تورم خواهد شد و کارفرمایان هم سود بیش‌تری خواهند داشت.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: دومین سیاستی که پیگیری می‌کنیم مسئله‌ی احقاق حقوق کارگران و توجه به حقوق جامعه کارگران است که اصل کار را انجام می‌دهند در ادبیات اقتصاد اسلامی هم بیش‌ترین ارزش افزوده و بیش‌ترین سهم برای جریان کار و کارگری در نظر گرفته شده است.

عبدالملکی بیان کرد: در این جلسه ۵ دستور را مطرح کردیم و مورد بحث و بررسی قرار گرفت موضوعاتی در ارتباط با غیر نقدی شدن بن کارگری مطرح شد که البته به تصویب نرسید و همچنان بن کارگری به صورت نقدی پرداخت خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار